Praktijk Helena Leeuwarden

Contactgegevens

Hellen van Vliet
Taniaburg 84
8926 LZ Leeuwarden
Tel. (06) 37 35 57 65
www.praktijkhelena.com

Fotogalerij

Behandeling

Stoelshiatsu: ontspannen op een snelle manier. Een drukpuntmassage op de meridianen zodat dat de energie weer vrij kan stromen en jij weer lekker in je vel gaat zitten. Spierpijnen, overbelasting en zenuwpijnen kunnen verdwijnen tijdens de massage. Zeer geschikt voor mensen met een zittend beroep maar zeker ook voor sportfanaten.

Voetreflex: ontspannen healen . De drukpunten van alle organen bevinden zich onder de voet en vertellen zo het verhaal van jouw gezondheid. Tijdens een voetreflexmassage komen (verborgen) pijnen en kwalen naar boven die op dat moment vaak geheeld worden. Dit kunnen fysieke als wel psychische problemen zijn. Soms kan zo’n drukpunt dan ook heel erg pijnlijk zijn. Na de behandeling voel je je als herboren.

Massage: ontspannen en loslaten. Door massage van de rug, nek, schouders, armen en handen kan spanning opgelost worden. Oude patronen kunnen door regelmatige massage verholpen worden. Een massage is altijd stevig én ontspannend.

Reiki: energie overbrengen. Deze vorm van healen is aan te raden wanneer je bv erg gespannen en moe bent. Door de Reiki energie te ontvangen kom je steeds meer in je eigen energie te staan, Reiki energie voegt iets toe. Wat je los laat is afval wat je niet meer nodig hebt. Je energiepeil stijgt, je levenslust stijgt.

Klankschalen: door middel van de klank je energie in en om je lichaam weer opnieuw in balans brengen. Klank is beweging, stroming. Zoals een steen, in het water gegooid, rimpelingen veroorzaakt, zo veroorzaakt klank rimpelingen in de energie van en om je lichaam. Hierdoor kun je afvalstoffen loslaten en ontspanning toelaten. Laat je eens verwennen door zo’n klankbad!! Zeer geschikt voor mensen met reumatische klachten.

Holistisch energetische therapie: energetisch werk aan de aura en de chakra’s. Ik werk in de energie van je aura, het veld om je lichaam heen. Jij laat zien wat er gebeuren mag, ik volg intuïtief. Tijdens deze behandeling voel je een ontspanning enerzijds en een opluchting anderzijds, je voelt dat je ruimte en lucht (licht) krijgt om verder te gaan in je leven. Wat ik tijdens de behandeling zie,vertel ik wanneer je daar behoefte aan hebt. Zeer geschikt wanneer je erg in de knoop zit met jezelf.

Tarot: door middel van een (eeuwenoude) kaartlegging kom je duidelijkheid tegen in de weg die je gaat. Je kunt alles vragen, je krijgt altijd een antwoord. Tarot is een manier van antwoorden vinden die op dit moment waarde hebben. Een tarot legging is een advies, doe ook niet vaker een legging dan eens per kwartaal. En hij die vraagt zal met het antwoord moeten leven….

Meditatie: visualisaties, rust en ruimte creëren in je hoofd, je energie, je leven. Een moment rust en ontspanning, laat je gaan op de klank van mijn stem die je mee voert naar de mooiste plekken die jij voor jezelf kunt bedenken. Mijn stem vertelt een verhaal welke jou tot ontspanning en je diepste kern zal brengen. Regelmatig mediteren geeft rust en ruimte.

Voedingssupplementen. Tegenwoordig is ons voedsel niet meer voldoende krachtig om ons van de noodzakelijke vitaminenen, mineralen en spore elementen te voorzien. Wij eten te geraffineerd, te snel en te zoet. Dit kan klachten opleveren. Dan kan het gebruik van een of meerdere suppelementen een oplossing zijn. Een supplement is een aanvulling, geen opvulling. Voor het gebruik van supplementen wordt altijd getest of een product voor jou specifiek geschikt is, aan de hand van je klachten natuurlijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Voedingssupplementen worden via Zorgzoeken.nl geleverd.

Workshops: kijk op mijn website voor het aanbod van workshops.