Praktijk Helena Leeuwarden

Contactgegevens

Hellen van Vliet
Taniaburg 84
8926 LZ Leeuwarden
Tel. (06) 37 35 57 65
www.praktijkhelena.com

Fotogalerij

Over ons

 

 

 

Mijn naam is Hellen van Vliet en ben sinds 15 jaar nu bezig met het helpen van mensen in verschillende situaties.

 

 

 

Als klein kind bezat ik de gave om van alles te zien en voelen buiten de fysieke wereld om. Aura's, entiteiten, energieën, ziektes en zo voort. Toen al was ik 'automatisch' en 'heel gewoon' hiermee bezig. Er was nog geen gêne. Tijdens het groter groeien werd het me duidelijk dat niet iedereen hiermee bekend was en dus dit ook niet altijd accepteerde. Gevoelig als ik was/ben, wist ik dat de tijd gekomen was om me af te sluiten. Na de geboorte van mijn kinderen is deze gevoeligheid weer volop geopend met alle gevolgen van dien: alles waarvan ik gedacht had dat het weg was kwam terug. 

 

 

 

Tegenwoordig maak ik dankbaar gebruik van deze gave die, naar mijn inzien, iedereen eigenlijk bezit. Bij mij is het wat meer ontwikkeld. 

 

 

 

Om mijn werk uit te breiden heb ik diverse disciplines aangeleerd zoals voetreflexologie, holistische energetisch werk, stoelshiatsu, massage, meditatie, numerologie, tarot. Zo kan ik mijn zienswijze (dat alles met alkaar verbonden is, alles is immers energie) goed met mijn werk combineren.

 

 

 

Omdat we allemaal een druk bestaan hebben en er veel van ons verwacht wordt op het prestatiegebied, vergeten we soms dat ons lichaam en onze geest ook rust en ontspanning nodig hebben. Je komt dat in een stessende situatie terecht waarbij je alleen maar bezig bent met, ja wat eigenlijk? Je raakt de weg kwijt, weet het even niet meer, komt misschien in een burn out. Je komt jezelf tegen, wat nu?

 

 

 

Middels een intakegesprek kunnen we samen overeen komen wat voor jou de beste manier is om weer dichter bij je kern te komen, om je eigen lichaam en geest weer die kracht te geven die nodig is om bewust door te gaan.

 

 

 

De therapieën hebben tot doel jou weer sterk en bewust te maken van je kwaliteiten, je grenzen (heel belangrijk in deze tijd) en je valkuilen. Zodat ook jij weer kunt genieten van het leven!!

 

 

 

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen. Met de therapieën die ik aanbied kun je dit alles voorkomen én jezelf genezen mocht het toch gebeuren dat je in een stressvolle periode komt.

 

 

 

Kijk gerust verder op www.praktijkhelena.com

 

 

 

You Tube http://youtu.be/Ho2mBjjKXvs   Praktijk Helena Leeuwarden